Slip af med snavset med professionel fliserens

Kæmper du med at få dine fliser til at se nye ud igen?­

Hos Pletfri Højtryksrens I/S har vi et team bestående af dygtige rengøringsspecialister, der kan få dine udendørs fliser til at se spritnye ud igen med vores specialiserede fliserens. Med et ønske om altid at skabe de bedste resultater skræddersyer vi vores servicepakker for at give vores kunder det bedste inden for fliserensning. Vi kommer ud til opgaver i Herlev, Ballerup, Værløse, Lyngby og omegn.

Vi forstår de udfordringer, du står overfor – og vi har løsningen på dem.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitets fliserens der gør en forskel

For mange kan rengøring af fliser være en uoverskuelig opgave. Men vores dedikerede team er her for at løse dine rengøringsproblemer. Vi bruger moderne udstyr og teknikker, der sikrer en grundig og effektiv fliserens, som genopfrisker dit hjem eller udeområdet ved din virksomhed. Vi er dedikerede til at give den bedste service, så du kan nyde dine fliser, som var de nye. I forbindelse med rensning af fliser tilbyder vi også imprægnering af fliser, som forebyggelse mod blandt andet indtrængning af vand, mos mellem fliserne og fugt.

Samtidig er vi opmærksomme på miljøet, hvilket betyder, at vi kun bruger miljøvenlige produkter i forbindelse med fliserens. Vores professionelle team er trænet til at tackle enhver udfordring, du måtte have i forbindelse med rengøring af fliser.

Skal vi hjælpe dig?

Er du klar til at forvandle dine fliser og bringe dem tilbage til deres tidligere glans? Lad os hjælpe dig med at gøre denne proces så enkel og stressfri som mulig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på fliserens. Lad os bringe nyt liv til din gamle flisebelægning. Vi ser frem til at arbejde med dig!

Vi tilbyder også højtryksrens og facaderens. Se mere her.

Pletfri Højtryksrens I/S arbejder med fokus på kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Vi ønsker nemlig at levere en service, der lever op til dine forventninger.

facebook-white  instagram-white

Læs Cookiedeklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

kontakt@pletfrihoejtryksrens.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vi kan kontaktes i hverdagene
​fra kl. 8:00 - 18:00 og
​i weekenden ​fra 10:00 - 12:00.

Pletfri Højtryksrens I/S

CVR​: 44000083

Sortemosevej 124, 2730 Herlev​