Få dit tag til at stråle med professionel tagrens

Har dit tag mistet sin oprindelige glans?

Det kan være svært at se, hvor meget vejret og tiden har påvirket dit tags udseende. Snavs, mos og alger kan gradvist ændre dit tags farve og struktur, og før du ved af det, ser dit tag slidt og gammelt ud. Men med en professionel tagrens fra os ved Pletfri Højtryksrens I/S kan vi bringe dit tags tidligere flotte udtryk tilbage.

Ved hjælp af vores dygtige ansatte og avancerede rengøringsmetoder kan vi fjerne skidt og snavs effektivt og skånsomt, så dit tag ser friskt og nyt ud igen. Vi kører ud til opgaver for både private og erhverv i blandt andet Herlev, Ballerup, Lyngby og Værløse.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din pålidelige partner inden for tagrens

Vi er din bedste løsning, når det kommer til tagrens. Med en rensning af tag forlænger du tagets levetid, og du slipper for at skulle skifte dit tag før tid. Vi tilbyder rensning af alle typer tag, og vi tilpasser derfor også vores rengøringsmetoder efter dit tags specifikke behov. Vores tagrens er grundig og skånsom, hvilket sikrer dit tags levetid og skønhed.

For os står bæredygtighed højt dagsordenen, og vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsprodukter og metoder for at minimere vores påvirkning på klimaet, samtidig med at vi sikrer den bedste rengøringsydelse.

Ved at vælge os til dit tagrensningsprojekt får du en pålidelig, omfattende og miljøvenlig service. Vi har ekspertisen og gåpåmodet til at håndtere både boliger og virksomhedsbygninger, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du som kunde er tilfreds.

Få dit tag til at se nyt ud – kontakt os i dag

Er dit tag klar til en fornyelse? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagrens og lad os hjælpe dig med at bringe dit tags skønhed tilbage, så du kan nyde de flotte resultater.

Vi tilbyder også rensning af tagrender. Se mere her.

Pletfri Højtryksrens I/S arbejder med fokus på kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Vi ønsker nemlig at levere en service, der lever op til dine forventninger.

facebook-white  instagram-white

Læs Cookiedeklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

kontakt@pletfrihoejtryksrens.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vi kan kontaktes i hverdagene
​fra kl. 8:00 - 18:00 og
​i weekenden ​fra 10:00 - 12:00.

Pletfri Højtryksrens I/S

CVR​: 44000083

Sortemosevej 124, 2730 Herlev​