Opnå et pletfrit og indbydende uderum med professionel terrasserens

Er dit terrasseområde blevet slidt og trist at kigge på?

Det er en uundgåelig kendsgerning – efter en lang vinter kan terrasser gå hen og blive grå og beskidte. Forvandlingen sker så langsomt, at vi ofte ikke bemærker det, men før vi ved af det, er vores engang så smukke terrasse blevet et trist syn. Men det behøver ikke at være sådan.

Med professionel terrasserens fra Pletfri Højtryksrens I/S kan dit udendørsområde genopnå sin tidligere skønhed og fungere som det perfekte sted for sommerens grillfester og afslapning. Vi tilbyder terrasserens i blandt andet Ballerup, Herlev, Værløse og Lyngby.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Terrasserens der gør en forskel

Hvorfor vælge os til din næste terrasserensning? Vi forstår, at hver terrasse er unik, og vi tilpasser vores service til dine specifikke behov. Vores dygtige team af unge og engagerede folk bruger de mest effektive rengøringsmetoder, miljøvenlige produkter og moderne udstyr til at forvandle din beskidte terrasse til et indbydende udendørsområde.

Vi fjerner ikke kun almindeligt smuds, men også genstridige pletter som alger, mos, og meldug, der kan være skadeligt for dit terrasseområde og kan forårsage omfattende skader, der kræver dyre reparationer på længere sigt. Med vores service får du ikke kun en ren terrasse, men også et sundt og sikkert udeområde for dig og din familie.

Vores mange tilfredse kunder, både private og erhverv, vidner om vores engagement i vores arbejde. Så uanset om du er en virksomhed med behov for regelmæssig terrasserens, eller en boligejer, der ønsker at få terrassen klar til sommer og sol, er vi klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Skal vi hjælpe dig med at forny din terrasse? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på terrasserens i dag. Uanset omfanget af opgaven, vil vi gerne hjælpe dig med at opnå det bedst mulige resultat. Vi glæder os til at gøre din terrasse pletfri!​

Vi tilbyder også fliserensning. Se mere her.

Pletfri Højtryksrens I/S arbejder med fokus på kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Vi ønsker nemlig at levere en service, der lever op til dine forventninger.

facebook-white  instagram-white

Læs Cookiedeklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

kontakt@pletfrihoejtryksrens.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vi kan kontaktes i hverdagene
​fra kl. 8:00 - 18:00 og
​i weekenden ​fra 10:00 - 12:00.

Pletfri Højtryksrens I/S

CVR​: 44000083

Sortemosevej 124, 2730 Herlev​